2020

Bimët që përdoren zakonisht në suplemente dhe përdorimi i produkteve mbështetëse përmes produkteve Fitobia

2020

Kongresi i 6-të i Gjenetikës Mjekësore të Erciyes̈

2019

Kongresi i 5-të i Gjenetikës Mjekësore të Erciyes

2020

Kursi i Dismorfologjisë̈

2020

Aplikimi i terapive me ushujëza

2020

Aplikimi i terapive me kupä

2020

Fitoterapia

2020

Mezoterapiä

2020

Ozonterapia

2020

Akupunktura dhe Mjekësia alternative kinezë

2020

Diagnostifikimi diferencial në dhimbjet e shpinës

2020

Refleksologjiä

2020

Akupunktura në varësi të ngjashme me duhanin

2020

Mjekësia tradicionale kineze dhe akupunktura për parandalimin dhe trajtimin e infeksioneve viralë

2020

Akupunktura në kontrollin e obezitetit

21 - 22 Kasım 2020

Mjekësia Tradicionale dhe Plotësuese Kongresi i 2-të Kombëtar i Akupunkturës̈

Ankara, 2017

Kalorësit e Yjeve (ISBN986-050-305-326) - botim i librit filozofik e letrar

2010

Çmim në Kongresit të Shkencave Humane dhe Mjekësisë të Universitetit Hacettepe për prezantimin e studimit për Mjekësinë gjatë Luftës së Kosovës (Metodat Mjekësore të përdorura në Luftë)̈

2011

Themelues dhe kryeredaktor i Agjencisë së Lajmeve Online Prizren Post

2011

Themelues dhe Kryetar i Gjysmëhënës së Gjelbër të Kosovës

2005

Certifikatë Mirënjohje për hulumtime të suksesshme dhe prezantim në Konferencën e tretë të Studentëve Kosovar për Çështjet Sociale në Prishtinë / American School of Kosova

2005

Certifikata e Ekselencës për hulumtime të suksesshme dhe prezantim në Konferencën e dytë të Studentëve Kosovar për Çështjet Sociale në Prishtinë / American School of Kosova

2005

Trashëgimia Jonë - Certifikatë nga Forumi Rinor i Prizrenit

2005

Paqja dhe transformimi i konfliktit - Këshilli Kombëtar Shqiptaro-Amerikan

2005

Avokim dhe Lobim - Certifikatë nga Këshilli Kombëtar Shqiptaro Amerikan / USAID

2005

Konferenca Rinia për Paqe - Certifikatë nga Këshilli Kombëtar Shqiptaro Amerikan / USAID

2005

Bazat e Avokaturës - Këshilli Kombëtar Shqiptaro-Amerikan

2005

Shëndeti riprodhues tek të rinjtë - Këshilli Kombëtar Shqiptaro-Amerikan

2004

Seminari i Ndihmës Emergjente - Worms / Gjermani, ASB

2007

Producent në emisionin televiziv Përmes vështirësish gjer ke yjet!̈